O varianta foarte simpla si gustoasa pentru o cina tarzie – uite ca nu mai stiu pe ce site sau blog culinar am gasit reteta pe care am probat-o imediat – este bruschetta urmatoare:
- se ia cam un sfert de pachet de unt si se freaca cu 2-3 catei de usturoi zdrobiti,sare, piper si patrunjel tocat
- se taie in doua o jumatate de bagheta alba (de preferat cea de la Mega Image, e foarte buna)
- se ung bine cele doua jumatati cu crema de unt astfel rezultata
- se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade, in tava, pe hartie de copt, timp de 5-7 minute (sau mai bine zis pana untul se topeste si painea incepe sa devina crocanta)
- se scot din cuptor si se pun deasupra felii de mozarella si parmezan ras (sau branza ceddar, sau cascaval). Se orneaza cu cateva felii de rosii.
- se baga din nou la cuptor cat sa se topeasca un pic mozarella si painea sa capete croncantimea dorita.
Merge de minune alaturi de o salata verde si un pahar de vin rosu.
- se ia cam un sfert de pachet de unt si se freaca cu 2-3 catei de usturoi zdrobiti,sare, piper si patrunjel tocat
- se taie in doua o jumatate de bagheta alba (de preferat cea de la Mega Image, e foarte buna)
- se ung bine cele doua jumatati cu crema de unt astfel rezultata
- se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade, in tava, pe hartie de copt, timp de 5-7 minute (sau mai bine zis pana untul se topeste si painea incepe sa devina crocanta)
- se scot din cuptor si se pun deasupra felii de mozarella si parmezan ras (sau branza ceddar, sau cascaval). Se orneaza cu cateva felii de rosii.
- se baga din nou la cuptor cat sa se topeasca un pic mozarella si painea sa capete croncantimea dorita.
Merge de minune alaturi de o salata verde si un pahar de vin rosu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu