Pentru o zi de luni atat de friguroasa, urata, nesuferita
si posomorata si .. mai puneti ceva de la voi, am o reteta scurta si
simpla dar care va face minuni diseara pana incalziti supa sau faceti salata
sau, ma rog, friptura pentru cei mai carnivori. Ma tot tin
sa va spun despre piesa de rezistenta a meselor din ultimul timp (adica de cand
am venit din Bulgaria unde am mancat aceasta minunatie) unde untul RUB raspunde
de potolirea temporara a foamei si deschiderea apetitului pentru dezmatul ce va
sa vina.
atunci nu veti avea nicio scuza sa nu faceti aceasta gustare de intins pe paine prajita inainte de masa. Sau chiar in loc de masa, depinde cat intentionati sa mancati. Va avertizez, este teribil de bun!
Scoateti untul de la rece sa se inmoaie putin. Maruntiti din cutit rosiile si busuiocul si dati prin presa usturoiul. Amestecati untul cu restul ingredientelor si sarati. Puneti amestecul in recipientul in care urmeaza sa il serviti la masa si tineti-l la frigider pana la momentul potrivit. Serviti-l la masa langa un cos cu felii calde de paine cu coaja crocanta. Enjoy!
Daca aveti in casa:
- un pachet de unt (200 grame)
- o mana de rosii uscate la soare (6-7 bucati)
- o mana de busuioc proaspat
- sare si trei-patru catei de usturoi
atunci nu veti avea nicio scuza sa nu faceti aceasta gustare de intins pe paine prajita inainte de masa. Sau chiar in loc de masa, depinde cat intentionati sa mancati. Va avertizez, este teribil de bun!
Scoateti untul de la rece sa se inmoaie putin. Maruntiti din cutit rosiile si busuiocul si dati prin presa usturoiul. Amestecati untul cu restul ingredientelor si sarati. Puneti amestecul in recipientul in care urmeaza sa il serviti la masa si tineti-l la frigider pana la momentul potrivit. Serviti-l la masa langa un cos cu felii calde de paine cu coaja crocanta. Enjoy!
gata! stiu ce fac pentru brunch-ul din weekend ;)!
RăspundețiȘtergeresper ca o sa iti placa! :)
RăspundețiȘtergere