Dupa dulce, dulce - ceva sarat, sarat :) Din categoria: "nu esti sigura, cere ajutorul cuiva mai priceput ca tine". Adica reteta asta am cerut-o - in direct pe blogul ei - nici mai mult nici mai putin decat uneia dintre blogeritele cu experienta in domeniu adica easy peasy , mama fericita de iepu mica, mica. Stiti voi. Si tot in direct pe blogul ei am si primit linkul cat ai zice "langos". Asta pentru ca tineam minte ca vazusem la ea asa ceva si uite, nu m-am inselat. Simpla ca buna ziua, aceasta reteta este gata sa te faca "addicted to" langosi mai ales ca ei, langosii, sunt atat de dornici de imperechere cu oricine, incepand de la branza sarata sau dulce si continuand cu varza calita sau praz sau ciuperci. Dar. Pacatul lor este ca sunt prajiti in ulei. Muuult. Am pregatit asadar : ½ kg faina ½ cub drojdie proaspata branza telemea (cat cuprinde ca sa zic asa si sa nu zic ca nu am masurat :P) sare, zahar, chimen, ul
Şi ţie la fel! Îţi aduc scoici. :)
RăspundețiȘtergereSau, dacă nu evadaţi la ţară, poate daţi o fugă la Corbu?
I wish I could! Poate cu urmatoarea ocazie? Nu stiu cum arata locul (da, da, scoici si poze, pleease :)) dar mi-l imaginez salbatic si frumos ..
RăspundețiȘtergerePetrecere frumoasa!
Tocmai am aflat că cine se ocupa de organizare nu a făcut rezervare din timp şi nu au locuri acolo... deci, da, next time! De data asta va fi tot 2 mai.
RăspundețiȘtergereMerci!
Imi pare rau ca nu a iesit cum iti doreai. Dar o sa fie frumos oricum :)
RăspundețiȘtergereDaca ai bagat "artileria grea", e de rau!
RăspundețiȘtergereCu adevarat artilerie grea :))
RăspundețiȘtergere